MENIU

DIETA BALERINĂ. Cel mai important sfat dat de Monica Tatoiu despre regimul prin care pierde oricând 4 kilograme

DIETA BALERINĂ este un regim hipocaloric prin care poți pierde un kilogram din greutate într-o singură zi. La această dietă apelează Monica Tatoiu atunci când are nevoie urgent să piardă kilograme. Medicii și specialiștii în nutriție recomandă maximă prudență și o perioadă maximă pentru adoptarea acestui tip de dietă.

Monica Tatoiu este cunoscută drept o împătimită a călătoriilor în toate colțurile lumii. Aceasta a  dezvăluit că, de fiecare dată când trebuie să slăbească rapid, mult și în siguranță, apelează la o dietă de urgență. Monica Tatoiu slăbește de urgență cu DIETA BALERINA. 

Monica Tatoiu a explicat și care sunt principiile de bază ale așa-numitei DIETA BALERINA, un regim hipocaloric, ce nu trebuie urmat însă pe perioade îndelungate. În plus, o dietă atât de draconică nu trebuie ținută fără recomandarea unui medic.

DIETA BALERINA nu se ține mai mult de patru zile, iar apoi se poate relua după câteva săptămâni, în funcție de cum este nevoie.

Iată schema de regim pentru DIETA BALERINA:

Meniul 1

ora 8.00 – un ou fiert tare
ora 10.00 – un ceai laxativ
ora 12.00 – un pumn de stafide
ora 14.00 – 100 g brânză slabă de vaci
ora 16.00 – două mere
ora 18.00 – grătar de pui sau curcan cu salată verde
ora 20.00 – o cană ceai laxativ

Meniul 2

ora 8.00 – o cană de cafea fără zahăr și fără lapte
ora 10.00 – două ouă fierte (poți pune pe ele sare sau zeamă de lămâie)
ora 12.00 – un pahar de suc de roșii
ora 14.00 – 100 de grame de carne slabă la grătar sau o felie de pâine prăjită
ora 16.00 – un măr
ora 18.00 – 100 de grame de brânză de vacă, oaie sau capră

Monica Tatoiu susține că „slăbești patru kilograme garantat, indiferent de vârstă” cu această dietă.

„În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ţine patru zile. Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de vârstă”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a dezvăluit că folosirea ceaiului laxativ se face cu maximă prudență.

„Am dat jos 4 kg în 4 zile. Ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură. Eu după această dietă mănânc din 4 în 4 ore disociat. Dimineaţa – un sandviș de ardei cu brânză, la prânz grătar cu salată, seara un pahar de vin roşu cu legume la grătar. Măsura face diferenţa!”, a mai spus Monica Tatoiu.

Sursa