MENIU

A fost inventată capsula de supraviețuire în caz de cutremur, tsunami și uragane. Ce eficiență are

Inginerii au inventat capsula de supraviețuire (Survival Capsule), un sistem personal de siguranţă, conceput pentru a proteja împotriva tsunamiurilor, tornadelor, uraganelor, cutremurelor şi furtunilor.

Capsula este dotată cu două ferestre mici, astfel încât pasagerii să poată vedea ce se întâmplă în jurul lor, transmite Mediafax.

Pentru calamităţile naturale, precum tsunami sau un cutremur, există foarte puţine locuri unde se poate găsi un adăpost, iar spre rezolvarea acestei probleme, inginerii au inventat capsula de supravieţuire, care reprezintă un sistem personal de siguranţă sub forma unei mingi gigante.

Conform Descoperă, această minge gigantă a fost creată pentru a oferi unor grupuri individuale sau familii mai mult control al supravieţuirii lor în situaţii de urgenţă.

„Acestă capsulă oferă oamenilor posibiliatea de a deţine personal un sistem de securitate, care este uşor accesibil zi şi noapte şi care să ofere familiei într-adevăr o securitate în condiţii de maximă necesitate pe care altfel nu o vor putea avea”, a declarat Julian Sharpe, fondatorul Capsulei de Supravieţuire.

 

 

 

 

 

Sursa:  Mediafax.ro