MENIU

VIDEO | Oltenii, campionii ratărilor la Atena! AEK merge mai departe în Liga Europa

Universitatea Craiova a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Europa, după ce a remizat în deplasare cu AEK Atena, scor 1-1. Oltenii pierduseră pe teren propriu cu scorul de 2-0.

UPDATE 23:00 Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1. Mantalos a deschis scorul pentru greci în minutul 26, iar Ivanov a egalat în minutul 63.

Oltenii au ratat mai multe ocazii clare de gol și ar fi trebuit să primească un penalty. Atacantul portughez Carlos Fortes a fost campionul ratărilor pentru Craiova.

AEK Atena merge mai departe, în play-off-ul Europa League, grație victoriei cu 2-0 de la Craiova.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meciul începe la ora 21:00. Cele mai importante faze și comentariul în timp real vor putea fi urmărite pe site-ul realitateasportiva.net.

'Știința' are șanse mici de calificare. Au scăpat însă de un lucru: presiunea suporterilor greci. Meciul se joacă fără suporteri.

Universitatea Craiova nu este în formă, având patru înfrângeri la rând. Antrenorului Corneliu Papură i s-a cerut demisia, fanii fiind deosebit de virulenți pe rețelele de socializare.

Craiova ar putea alinia următoarea formulă de start: Pigliacelli – Martic, Kelic, Acka, Bancu – Ivanov, Cicâldău, Mateiu – Bărbuț, Roman II, Vătăjelu.

Dacă se va califica în play-off-ul Europa League, Universitatea Craiova va întâlni învingătoarea din 'dubla' Sparta Praga – Trabzonspor. A fost 2-2 în Cehia.