MENIU

Victor Becali, vânat de executori

Victor Becali pare lovit din toate părțile. Condamnat la 4 ani și opt luni de închisoare cu executare în ”Dosarul Transferurilor” din fotbal, acesta n-a reușit scape de executorii judecătorești care îi vânează acum un teren în Capitală. Juriștii vor să-i scoată la vânzare proprietatea în contul unei datorii a omului de afaceri Dumitru Bucșaru, pe care Becali l-a girat la bancă.

Contractul de credit care acum îi dă bătăi de cap lui Victor Becali datează din septembrie 2012. La acea vreme, fostul impresar sportiv și soția sa Manuela, dar și un anume Iulian Tudor au garantat în faţa ofiţerilor bancari un împrumut pe care voia să-l acceseze Dumitru Bucşaru – fost patron al Unirii Urziceni şi cunoscut dezvoltator imobiliar. Omului de afaceri nu i-au ieşit însă predicţiile economice şi cum afacerile nu i-au mers, n-a putut rambursa băncii banii de care s-a folosit.

De atunci și până acum executorii au tot încercat să recupereze măcar o parte din datoria lui Bucșaru, însă complexul imobiliar deținut de acesta în comuna 1 Decembrie din județul Ilfov a intrat în insolvență.

Mai multe, pe sportnews.ro

Mai multe articole despre:
Victor Becali