MENIU

Victor Becali, declaraţie SURPRIZĂ despre STEAUA

Victor Becali

Victor Becali este in conflict cu Laurentiu Reghecampf, dar lauda transferul pustiului Alexandru Tarnovan (18 ani) de la Viitorul Constanta.

"Este un baiat serios, care stie ce vrea de la cariera lui, de la viitorul lui, un baiat cu capul pe umeri, modest si eu cred ca Steaua a facut bine ca l-a transferat. Pentru el oricat de putin ar juca se va pregati in alt mediu, cu alti fotbalisti si cand va intra i se va da posibilitatea sa se afirme.

Nu vad un atacant cu aceste calitati in campionatul nostru. Dar el trebuie sa demonstreze ca are calitate si ca are continuitate. Clubul i-a acordat incredere, l-a luat, dar mai departe el trebuie sa confirme, mai mult pentru cariera lui, ca Steaua nu sta intr-un jucator. Este un tren important pentru el, are calitatile necesare si pentru echipa nationala, il ajuta si varsta", a declarat Victor Becali  pentru Sport Total FM.

Cat despre experimentatul Claudiu Keseru (27 de ani), venirea sa la Steaua este considerata una dintre cele mai importante transferuri ale sezonului, fapt admis si de Victor Becali: "Keseru este un jucator cu 10 ani in Franta, ca a mai fost in B (a doua liga franceza, n.r.) are totusi experienta intr-un campionat puternic".