MENIU

Teorie ŞOCANTĂ în cazul accidentului lui Michael Schumacher. Dacă e aşa...

Teorie ŞOCANTĂ în cazul accidentului lui Michael Schumacher. Dacă e aşa...

O nouă ipoteză este lansată de presa germană în cazul accidentului lui Michael Schumacher. 

Michael Schumacher. Cotidianul german Bild a publicat o nouă versiune a împrejurărilor în care s-a produs gravul accident al lui Michael Schumacher în Alpii francezi, în urma căruia fostul pilot se află în comă, scrie Gazeta Sporturilor

Se pare că Schumacher s-a lovit în timp ce încerca să o salveze pe fiica unui prieten, care căzuse la rîndul ei pe pistă.

Potrivit sursei citate, chiar înainte de a cădea, Schumacher ar fi ajutat-o pe fiica unui prieten şi a ieşit în acest scop de pe traseul marcat. Schiurile lui Michael Schumacher s-au lovit de o piatră. Gremanul s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu partea dreaptă a capului de altă piatră, scrie MEDIAFAX.

Patru minute mai târziu, când echipajul de salvare a sosit la faţa locului, Schumacher era conştient. El era confuz, tâmpla dreaptă îi sângera şi mai avea o rană ce se întindea până în spatele capului. Fostul campion şi-a pierdut cunoştinţa în elicopterul cu care a fost transportat la spital.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene, iar miercuri ataşatul său de presă, Sabine Kehm, a anunţat că starea germanului este stabilă.

Schumacher va împlini vineri 45 de ani.

Mai multe articole despre:
Michael Schumacher accident Bild