MENIU

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV, vineri. Roş-albaştrii s-au calificat în "sferturile" Cupei

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV. STEAUA va întâlni Dinamo vineri, ora 20:30, în direct la LOOK TV şi LIVE pe realitatea.net. Între timp, roş-albaştrii au evoluat contra Iaşiului, marţi seară, în Cupa României. Şi Dinamo a jucat marţi în competiţia knock-out, împotriva Mioveniului. LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TVCu o formulă de echipă în care și-au făcut apariția jucătorii mai puțin folosiți până acum, dar și un junior de numai 17 ani, Steaua a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, după ce s-a impus la limită pe terenul Iașului, cu 1-0. Eroul roş-albaştrilor a fost Nicuşor Stanciu, cel care a marcat unicul gol al meciului în minutul 89.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

Steaua: Cojocaru - Râpa, Luchin, Filip, Toșca - Bourceanu, Breeveld - Matei, Neagu, N. Stanciu - Vâlceanu (Măcriș 83)
Antrenor: Costel Gâlcă

==========================================================

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV. DINAMO a suferit un ŞOC imens chiar înaintea derby-ului cu STEAUA. "Câinii" au fost eliminaţi din Cupa României de CS Mioveni, o grupare din Liga a II-a.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

Mioveniul o elimină şi pe Dinamo, 1-0, după ce în turul precedent o scosese pe Astra Giurgiu, deţinătoarea Cupei României. Golul lui Ayza din minutul 23 a decis totul, iar fostul atacant al dinamoviştilor, Claudiu Niculescu, i-a scos pe câini din competiţie!

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

=======================================================

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

Altfel, STEAUA l-a pierdut în vară gratis pe Ciprian Tătăruşanu. Roş-albaştrii nu vor să se mai repete acest lucru şi cu Giedrius Arlauskis.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV

Impresarul jucătorului a dezvăluit că va veni în ţară pentru a negocia cu Valeriu Argăseală o eventuală prelungire a contractului.

“M-a sunat domnul Argăseală şi m-a rugat să vin în România pentru a purta o discuţie preliminară asupra situaţiei lui Arlauskis. Am răspuns pozitiv cererii, însă prelungirea contractului depinde de mai mulţi factori, potrivit gsp.ro.

LIVE STEAUA-DINAMO LOOK TV