MENIU

STEAUA. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre portarul Arlauskis

Giedrius Arlauskis crede că ar fi putut evita golurile celor de la Liverpool / FOTO: NewsIn

Portarul echipei Steaua, Giedrius Arlauskis, a fost desemnat, joi seară, într-o gală care a avut loc la Vilnius, drept cel mai bun jucător lituanian în anul 2014, el precizând că ar putea părăsi pe campioana României în vară.

În vârstă de 27 de ani, Arlauskis a obţinut primul trofeu de acest fel din carieră.

"Toată lumea a spus că sunt terminat după experienţa la Rubin Kazan. Dar stăruinţa mea a dat roade. Nu mă aşteptam să fiu atât de norocos şi să câştig premii, pentru că nu urmăresc să le obţin", a spus Arlauskis.

Portarul lituanian a afirmat, pentru delfi.lt, că ar putea părăsi pe Steaua în vară. "În ianuarie va fi dificil să plec, pentru că Steaua refuză să îmi dea drumul până în vară. Ei speră să îmi prelungească înţelegerea. Vom vedea cum se vor rezolva lucrurile. Am câteva oferte concrete, dar ar fi inadecvat să le analizez serios acum. Nimeni nu vrea să inflameze spiritele şi să spună că vrea să plece. Voi aştepta perioada de la începutul anului pentru a redeschide discuţiile. Agenţii mi-au spus ce echipe s-au arătat interesate şi care ar fi condiţiile", a adăugat Arlauskis, despre care se zvoneşte că ar fi dorit de Fiorentina, grupare care l-a transferat liber de contract în vară pe Ciprian Tătăruşanu, potrivit Mediafax.

Mai multe articole despre:
arlauskis