MENIU

SIMONA HALEP. Ce a spus SIMONA HALEP după ce A ABANDONAT la Dubai

Simona Halep

SIMONA HALEP. Jucătoarea SIMONA HALEP, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 7, a abandonat, marţi, în primul tur al turneului Premier de la Dubai, dotat cu premii de 2 milioane de dolari, la scorul de 1-6, 1-1, al meciului disputat cu franţuzoaica Alize Cornet, locul 26 WTA. SIMONA HALEP a acuzat probleme la glezna piciorului drept.

SIMONA HALEP. Pe parcursul meciului, SIMONA HALEP a cerut de două ori time-out medical, o dată la 1-4 şi a doua oară la 1-6. După 39 de minute, SIMONA HALEP s-a retras de pe teren.

Acesta a fost primul meci al SIMONA HALEP după ce, duminică, a câştigat turneul de categorie Premier 5 de la Doha, cel mai important trofeu din cariera ei de până acum.

SIMONA HALEP a abandonat la DUBAI din cauze MEDICALE

SIMONA HALEP le-a cerut fanilor s-o sprijine dupa ce a abandonat in primul tur al turneului WTA din Dubai. SIMONA HALEP i-a rugat pe romani sa ramana alaturi de ea si la greu.

"Ii rog pe romani sa fie alaturi de mine la greu, sa ma sustina asa cum o fac atunci cand castig", a spus SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP. Jucătoarea de tenis SIMONA HALEP a urcat pe locul 9, cu 4.435 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii, luni. SIMONA HALEP a câştigat, duminică, turneul de categorie Premier 5 de la Doha.