MENIU

Simona Halep. De ce este Simona Halep favorită la Roland Garros

Simona Halep.

Simona Halep, numărul 1 WTA, este cap de serie numărul 1 la Roland Garros, turneu ce se desfăşoară în perioada 21 mai - 10 iunie. Dar nu doar atât, jucătoarea noastră este favorită la câştigarea turneului şi în ochii specialiştilor.

De două ori învingătoare la Roland Garros, Navratilova crede că nu există o mare favorită la actuala ediţie, ceea ce face ca turneul să fie atât de interesant.

"Cele mai mari şanse de a termina învingătoare le are probabil Halep, fiindcă este N.1 mondial, a jucat finala de anul trecut, iar zgura este suprafaţa ei favorită. La fel de uşor ea ar putea să fie însă eliminată din prima săptămână. Pentru mine ea e favorită, deşi apare o mare îndoială legată de Halep după ce ea a pierdut atât de clar cu Svitolina în finala de la Roma. Cealaltă îndoială, desigur, este legată de faptul că nu a câştigat niciodată un turneu de Grand Slam. Iar presiunea de a câştiga acest prim turneu de Grand Slam nu face decât să devină din ce în ce mai mare", a scris Navratilova, preluată de Digisport.

Simona Halep va juca în prima rundă contra lui Alison Riske, pentru ca învingătoarea din această partidă să evolueze, în manşa secundă, contra câştigătoarei disputei Taylor Townsend - Myrtle Georges.

Mai multe articole despre:
Roland Garros Simona Halep favorită