MENIU

Scandal! Ce s-a întâmplat la antrenamentul Stelei, după ce lui Rădoi i s-a cerut demisia

Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania echipei ASA Târgu Mureş, în etapa a VII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Ad. Popa '31 pentru gazde şi Jazvici '54 pentru oaspeţi.

Mirel Rădoi a declarat că nu "ţine de scaun" la gruparea campioană şi că poate că acestea sunt limitele sale acum, el adăugând că a luat în calcul o eventuală plecare din primul moment.

În ciuda senzaţiei lăsate sâmbătă seară, că va renunţa, Rădoi a condus în această dimineaţă antrenamentul echipei.

După 7 etape, Steaua este pe locul 5 în clasamentul intermediar al etapei, cu 10 puncte, din două victorii şi 4 egaluri. Rezultatele indirecte o pot coborî însă până pe 7 dacă CSMS Iaşi face egal sau câştigă meciul cu Dinamo, iar Pandurii învinge pe CFR.

"În primul rând nu aş accepta eu să stau dacă Steaua nu are rezultate. Nu am venit pentru bani, am venit să ajut. Poate că în acest moment astea sunt limitele mele, nu pot face faţă unei echipe ca Steaua, dar nu ţin de scaun.

Nu va fi niciun fel de problemă, până la urmă interesul este ca această echipă să aibă rezultate. Din momentul în care am venit am luat în calcul şi o aventuală plecare. Normal, dacă nu ai rezultate timpul te presează", a spus Rădoi după meciul cu ASA.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Mirel Radoi