MENIU

Replică dură a lui Luis Figo la atacul venit din partea lui Maradona

Fostul internaţional Luis Figo i-a dat o replică acidă argentinianului Maradona, care declarase recent că nu poate avea încredere în fostul jucător al echipelor FC Barcelona și Real Madrid. Portughezul nu este de acord cu acţiunile fostei mare vedete a naţionalei pumelor după ce a părăsit fotbalul.

''Există oameni care atunci când tac sunt adevărați poeți și alții care sunt conștienți doar când dorm. Diego Armando Maradona a fost un jucător strălucitor și asta e imaginea pe care vreau s-o păstrez despre el'', a scris Luis Figo pe pagina sa de Facebook.

Maradona declarase că îl respectă pe Figo, dar nu poate avea încredere în cuvântul său. Argentinianul a fost unul dintre principalii susținători ai prințului iordanian Ali bin Al-Hussein la președinția FIFA, implicată într-un scandal de corupție investigat de justiția americană.

Luis Figo s-a numărat printre candidații la președinția FIFA, dar s-a retras cu o săptămână înainte de alegerile din 29 mai, pe motivul lipsei de transparență a procesului electoral.

Maradona nu a înțeles gestul și l-a atacat pe portughez. "Este mai puţin vorbăreţ decît prietenul lui Zorro (mutul Bernardo)", a fost declarația lui Maradona care l-a deranjat pe Figo.