MENIU

Real Madrid a confirmat. Cristiano Ronaldo, transferat la Juventus

Cristiano Ronaldo va părăsi Real Madrid după nouă ani, perioadă în care a stabilit un record de 451 de goluri în 438 de meciuri. Atacantul a semnat cu gruparea Juventus Torino.

La Juventus, care a acceptat să achite 100 de milioane de euro către Real Madrid, Cristiano Ronaldo va câștiga un salariu anual de circa 30 de milioane de euro. Contractul a fost semnat pe o durată de patru ani. 

”Simt o uriașă recunoștință pentru acest club și acest oraș. Au fost nouă ani absolut superbi la club. Real Madrid ne-a cucerit inima mie și familiei mele, iar acesta este motivul pentru care acum, mai mult ca oricând, vreau să spun 'Mulțumesc': mulțumesc clubului, președintelui, directorilor, colegilor, întregii echipe, medicilor și oamenilor incredibili care fac totul să meargă”, a scris Ronaldo, pe contul de Instagram al Real Madrid.

Atacantul a încheiat mesajul mulțumind încă o dată. ”Și, așa cum am spus și prima dată, acum nouă ani, Hala Madrid!”.

Real Madrid și-a exprimat, tot pe Instagram, la rândul său recunoștința ”față de un jucător care s-a dovedit a fi cel mai bun din lume și care a marcat una dintre cele mai strălucitoare etape din istoria clubului nostru și a fotbalului mondial”.

Dincolo de titlurile cucerite în acești nouă ani, Cristiano Ronaldo a fost un exemplu de dedicare, muncă, și responsabilitate, au mai scris ei.

Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria Real Madrid, cu 451 goluri în 438 de meciuri. În perioada în care atacantul a jucat pentru gruparea spaniolă, aceasta a câștigat 16 titluri, dintre care patru Cupe europene, trei dintre acestea consecutive și patru în ultimele cinci sezoane.

Mai multe articole despre:
Real Madrid Juventus Cristiano Ronaldo