MENIU

NU S-A SCHIMBAT NIMIC

Steaua rămâne cu amendă şi cu porţile închise

După şedinţa Comisiei de Apel, Steaua rămâne cu pedeapsa primită la Comisia de Disciplină...Va disputa meciul cu Jiul cu porţile închise şi va plăti o amendă de 20.000 de euro pentru scandările rasiste de după partida cu Sportul. Totuşi, judecata a fost bulversată de Dumitru Dragomir, care s-a antepronunţat în privinţa deciziei...La final, resemnat, Dinu Gheorghe, preşedintele de la Rapid, a lăsat de înţeles că puterea în fotbalul românesc este în mâinile Stelei

Cu 30 de minute înainte de anunţarea deciziei Comisiei de Apel, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a antepronunţat, anunţând că Steaua nu va fi sanctionata cu 3 puncte.


Chiar dacă Dragomir a spus că circulara FIFA nu a intrat încă în vigoare, prim - vicepreşedintele Comisiei de Apel, Robi Urs, a anunţat la finalul şedinţei că, în cazul memoriului depus de Rapid, Comisia a judecat conform acesteia.


Jocul Comisiilor de-a uite circulara, nu e circulara l-a bulversat pe preşedintele de la Rapid, Dinu Gheorghe, care nu mai ştie pe ce cale să mai atace hotărârile.

Mai multe articole despre:
Steaua rasism amendă