MENIU

MICHAEL SCHUMACHER. Adevărul despre IEŞIREA din SPITAL: UNDE se află MICHAEL SCHUMACHER acum

MOMENT EMOŢIONANT pentru familia lui MICHAEL SCHUMACHER
<p><em><strong>MICHAEL SCHUMACHER</strong></em></p>
<p><em><strong><a href="http://www.realitatea.net/tag/michael-schumacher_482" target="_blank">MICHAEL SCHUMACHER</a></strong></em> s-a trezit din comă</p>

MICHAEL SCHUMACHER. Fostul pilot german de Formula 1 Michael Schumacher, care a ieşit din comă după accidentul suferit la schi, în 29 decembrie 2013, a fost transportat, luni dimineaţă, la un spital din Lausanne, a anunţat unitatea medicală din Elveţia, citată de AFP.

MICHAEL SCHUMACHER. "Schumacher a fost adus în această dimineaţă la Spitalul Universitar din Lausanne", a declarat pentru AFP, Darcy Christen, purtătorul de cuvânt al spitalului elveţian.

Christen a afirmat că Schumacher are alături de el familia. "Familia este alături de el într-un spaţiu amenajat special pentru a avea intimitate şi pentru a-i asigura cea mai bună îngrijire. Ca la orice pacient, dorim să respectăm secretul medical şi intimitatea familie", a precizat Darcy Christen.

Lausanne este la aproxiamtiv 40 de kilometri de locuinţa septuplului campion mondial de Formula 1, aflată la Gland, pe malul Lacului Leman.

Potrivit Bild, pilotul german poate să înţeleagă vocile pe care le aude şi să recţioneze la stimuli.

Fostul pilot german de Formula 1 Michael Schumacher a ieşit din comă după accidentul suferit la schi, în 29 decembrie 2013, şi a părăsit spitalul din Grenoble, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al familiei, Sabine Kehm. Ea nu a furnizat niciun detaliu cu privire la starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul, care a suferit grave leziuni craniene, a fost operat de două ori la cap şi plasat în comă artificială, iar din 30 ianuarie se afla în faza de revenire progresivă din comă.

Khem anunţase vineri, că Michael Schumacher a fost mutat de la secţia de terapie intensivă a spitalului din Grenoble într-o sală de recuperare.

 

MICHAEL SCHUMACHER. MINUNEA pe care o aşteptau toţi fanii lui SCHUMACHER s-a produs