MENIU

"Lolo", motociclistul în vârstă de doar 9 ani, a MURIT în urma unei accidentări la Honda Junior Cup, în Brazilia. Tragedie uriașă

Lorenzo Somaschini zis și

Tragedie uriașă la Honda Junior Cup! Un pilot argentinian de motociclism, în vârstă de doar nouă ani, a murit după ce a suferit răni grave într-un accident în timpul unei sesiuni de antrenament.

Lorenzo Somaschini concura vineri în timpul antrenamentelor libere pentru Honda Junior Cup, una dintre cele mai mari competiţii pentru tineri din regiune, când a suferit un accident pe circuitul Interlagos din Sao Paulo, relatează BBC potrivit News.ro.

Sportivul a fost transportat de urgență la spital. Decesul a survenit luni, la două zile de la accident, au anunțat organizatorii evenimentului, SuperBike Brazil.

"Toţi cei din echipa SuperBike Brazil sunt consternaţi de ceea ce s-a întâmplat şi ne exprimăm sincerele noastre regrete faţă de toată familia şi prietenii lui Lorenzo", au precizat organizatorii într-un comunicat.

Cunoscut ca Lolo, pilotul junior avea numărul 99 pe motocicleta sa, în semn de omagiu pentru triplul campion mondial de MotoGP Jorge Lorenzo.

Junior Honda Cup este un eveniment pentru piloţii cu vârste cuprinse între opt şi 16 ani care conduc motociclete modificate cu pedale şi ghidon special adaptate, care pot atinge viteze de până la 100 km pe oră.