MENIU

Liga 1. Ce a spus Andone despre rezultatele bune ale rivalelor Steaua şi Astra în Europa League

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Ioan Andone, este convins 100 la sută că România va avea o formație în primăvara europeană, el declarând, vineri, că Astra Giurgiu și Steaua București au șanse importante de a merge mai departe după victoriile obținute joi seara în Europa League.

"Felicit Astra și Steaua, au realizat două rezultate extraordinare. După primele reprize ale meciurilor nu mai speram, dar uite că până la urmă și Astra și Steaua au întors scorul. Au acumulat puncte, bravo lor, și au șanse mari la primăvara europeană. Pentru Steaua parcă va fi puțin mai greu, iar pentru Astra puțin mai ușor, pentru că și un egal în ultimul meci sau chiar și o înfrângere o duce mai departe în anumite condiții. Ar fi extraordinar ca măcar o echipă românească să avem în primăvara europeană. De fapt, sunt convins 100 la sută că una dintre ele va ajunge în primăvară. Nu credeam după cum au început grupele, dar uite că se poate. Păi Osmanlispor a bătut la Villarreal. Campionatul spaniol e greu, joacă meciuri după meciuri și multe echipe de acolo nu pun mare preț pe Europa League. Șansa Stelei este să câștige acolo", a afirmat Andone într-o conferință de presă, preluat de agerpres.

Steaua București a învins joi seara, cu scorul de 2-1, pe Arena Națională din Capitală, formația turcă Osmanlispor, în Grupa L a Europa League. De asemenea, Astra Giurgiu a câștigat cu scorul de 2-1 partida din deplasare cu Austria Viena din Grupa E. În urma acestor rezultate, cu o etapă rămasă de disputat din faza grupelor, cele două echipe românești păstrează șanse de calificare în șaisprezecimile de finală ale Europa League.

Mai multe articole despre:
Steaua Dinamo