MENIU

Gest FARA PRECEDENT al lui LAURENTIU REGHECAMPF. "Ne facem de RAS!"

Laurenţiu Reghecampf

LAURENTIU REGHECAMPF. Antrenorul celor de la STEAUA a avut o ieşire nervoasă în Spania, după ce echipa sa nu a câştigat nici un meci din cele opt amicale! LAURENTIU REGHECAMPF i-a pus la zid pe stelişti!

LAURENTIU REGHECAMPF. "Am ajuns să ne facem de rîs cu toţi amărîţii, cred că aţi început să ne luaţi la mişto!", a ţipat LAURENTIU REGHECAMPF la fotbaliştii săi după amicalul cu Lokomotiv Plovdiv, scor 1-2.

LAURENTIU REGHECAMPF i-abăgat apoi pe stelişti în şedinţă: "Am zis clar de la început că nu mă interesează rezultatele din primele meciuri amicale, ci doar că vreau să jucăm ce am pregătit la antrenamente, dar nu accept să ne facem de rîs, mai ales cînd am stabilit că în acest stagiu ne axăm şi pe rezultate. Avem cele mai bune condiţii, stăm numai la hoteluri de lux, iar voi cînd trebuie să arătaţi atitudine, n-o faceţi. Azi v-aţi bătut joc, asta aţi făcut. Aţi dormit, ne-au luat la mişto bulgarii!".

Martorii oculari au rămas surprinşi de tonul folosit de LAURENTIU REGHECAMPF, unii dintre ei susţinînd că "niciodată nu l-am văzut atît de nervos", scrie GSP.

LAURENTIU REGHECAMPF a continuat: "Eu nu accept aşa ceva şi vă zic în faţă, aţi fost penibili. Uitaţi-vă la mine, cu aşa comportament o să staţi în tribună şi o să joace alţii, cei care au atitudine. Chiar am ajuns pînă aici, să facem caterincă la un meci şi să ne batem joc de un meci? Asta e indolenţă şi, cît voi fi aici, nu voi permite asta!".

Amicalele jucate de STEAUA:

STEAUA - Nurnberg 1-5
STEAUA - Werder Bremen 0-0
STEAUA - Lucerna 0-1
STEAUA - Union Berlin 1-1
STEAUA - FC Baku 0-2
STEAUA - Dinamo Kiev 0-0
STEAUA - IFK Goteborg 0-0
STEAUA - Lokomotiv Plovdiv 1-2

Mai multe articole despre:
Steaua amicale Steaua Laurentiu Reghecampf