MENIU

Keşeru a fost prezentat oficial la Steaua

Keşeru, prezentat de Reghecampf şi Stoica

Claudiu Keşeru a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Steaua şi a fost prezentat oficial, vineri, într-o conferinţă de presă la care au mai participat antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi managerul general Mihai Stoica.

Claudiu Keşeru (27 de ani) a declarat că s-a decis să semneze cu Steaua după prima discuţie avută în această iarnă cu oficialii grupării roş-albastre.

"Mă bucur că sunt prezent aici şi că această ocazie s-a prezentat din nou şi de data această am reuşit să profit şi să dau curs acestei oferte.  În vară apucasem să le dau cuvântul meu celor de la Bastia, iar eu sunt un om de cuvânt şi am respectat asta. De data aceasta am fost mult mai rapid. Mi-am spus că asta e şansa mea. Am urmărit multe meciuri din Liga 1 şi cred că nivelul campionatului a crescut foarte mult. Eu am luat decizia în care am fost sunat. Am vorbit de mai multe ori cu Vio (n.r. - Viorel Moldovan) şi el mi-a spus să merg până la capăt daca asta e opţiunea mea. Nu sunt o persoană care să-şi regrete deciziile. Sunt sigur că acum am luat-o pe cea bună", a declarat Keşeru.

"Eu sunt atacant şi doar Mister va decide unde joc eu. Este adevărat că formaţiile la care am evoluat în Franţa, cu excepţia lui Nantes, nu s-au ridicat la nivelul Stelei. Îmi dau seama că sunt la un club mare şi sper să pot aduce un plus şi să ajut la câştigarea campionatului şi calificarea în cupele europene. E important să am evoluţii bune aici, pentru a rămâne în atenţia echipei naţionale. De la mine se aşteaptă să marchez, să fiu decisiv şi asta e cel mai important. Suntem judecaţi în funcţie de statistici. Eu nu am avut niciun dubiu înainte să semnez", a mai spus noul fotbalist al celor de la Steaua.

Mai multe articole despre:
Claudiu Keşeru Keseru Steaua prezentare Keseru