MENIU

Jurnaliștii americani critică dur decizia TAS în favoarea româncei Ana Maria Bărbosu

Este scandal total în presa americană, iar jurnaliștii de peste ocean acuză judecătorii de la Curtea de Arbitraj Sportiv că au favorizat România. Reacțiile furioase au venit pe fondul verdictului venit de a returna medalia de bronz Anei Maria Bărbosu. 

Președintele comitetului de judecători de la TAS a mai reprezentat țara noastră și în alte cazuri de arbitraje comerciale internaționale, iar jurnaliștii americani critică dur decizia de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Judecătorul TAS care a ajuns sub lupa presei din SUA

Hamid Gharavi este judecătorul care a atras atenția presei străine după ce a acceptat contestația României și a fost de acord ca medalia de bronz de la Jocurile Olimpice să ajungă la Ana Maria Bărbosu. El a mai reprezentat țara noastră și în alte cazuri, iar jurnaliștii străini îl acuză că nu a fost imparțial în cazul celor două gimnaste.

Jurnaliștii americani critică decizia TAS de a-i returna medalia de bronz Anei Maria Bărbosu și spun că gimnasta americană Jordan Chile nu a făcut nimic greșit să treacă printr-o asemenea situație. Au mai fost cazuri în trecut când sportivii au fost obligați să returneze medaliile câștigate, însă atunci, aceștia erau acuzați de dopaj, mai spun jurnaliștii.