MENIU

Ionuţ Negoiţă, conducătorul din umbră al lui Dinamo: ,,E la mintea cocoşului! Nu pot cumpăra Dinamo toţi neaveniţii”

Dinamo nu trece prin cea mai fericită perioadă din aproape toate punctele de vedere, după ce în vară clubul a fost preluat de Pablo Cortacero.

Acesta nu a adus niciun ban în Ştefan cel Mare, iar acum cei care se ocupă de destinele clubului sunt suporterii acţionari, prin intermediul programului DDB.

Adrian Thiess, om de afaceri, care în 2018 a propus mai mulţi oameni pentru a o cumpăra pe Dinamo, este de părere că tot Ionuţ Negoiţă este cel care se ocupă de echipă, dar din umbră. Acesta nu crede că Pablo Cortacero ar putea susţine un club aşa mare ca Dinamo.

„Este la mintea cocoșului. Nu poate să vină toți neaveniții să cumpere Dinamo. Este un bun național. Auzi, Cortacero acționar majoritar. Este scriptic acționar majoritar. Eu rămân la părerea că tot Ionuț Negoiță este acționarul majoritar.

Și ce dacă a spus domnul Negoiță să spună că a vândut tot? Îl doare gura? Dar este păcat. Eu mereu am spus că Ionuț Negoiță nu vrea să vândă clubul și asta este realitatea. Va veni, va invoca ceva, spune că nu sunt serioși…''

Pentru a vedea restul declaraţiilor, intraţi pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
dinamo cortacero negoita thiess