MENIU

ION TIRIAC, dezvaluire incredibila: "A fost GRESEALA VIETII MELE!"

Ion Ţiriac

ION TIRIAC. Miliardarul roman ION TIRIAC a dezvaluit una dintre cele mai mari greseli pe care le-a comis pe vremea cand era un celebru jucator de tenis. ION TIRIAC a afitmat ca greseala i-a stricat reputatia pentru intreaga viata.

ION TIRIAC a acceptat, in 1987, sa apara intr-o reclama la berea Miller Lite, alaturi de fostul jucator de baseball Bob Uecker, in schimbul sumei de 25.000 USD.

ION TIRIAC este in continuare cuprins de regrete si spune ca a gresit aparand in aceasta reclama.

"A fost una dintre cele mai mari greseli, m-am aranjat pe viata. Mi-au zis ca-mi dau 5.000 de dolari, eu am cerut 25.000 si ne-am inteles. In momentul in care am intrat la Calgary (Olimpiada iarna 1988 - n.red.) sa vad finala de patinaj, 20.000 ma aplaudau si strigau la mine Tiriaaaac", a povestit ION TIRIAC, conform ziare.com.

ION TIRIAC a precizat ca regretul se datoreaza faptului ca a devenit mult mai cunoscut dupa ce a aparut in aceasta reclama, desi a avut o cariera importanta si ca jucator de tenis.

"Eu am jucat trei finale de Cupa Davis, am fost cineva, iar astia ma recunosteau pentru o reclama", a completat ION TIRIAC.