MENIU

ION TIRIAC. Prima DECIZIE a lui ION TIRIAC dupa ce a donat 100 DE MILIOANE DE DOLARI

Ion Ţiriac

ION TIRIAC. Miliardarul roman ION TIRIAC a anuntat, acum doua saptamani, ca intentioneaza sa doneze 100 de milioane de dolari sportului romanesc. ION TIRIAC a luat si prima decizie legata de cheltuirea acestor bani.

ION TIRIAC va investi 3 milioane de euro pentru a construi un patinoar in Bucuresti, anunta ziare.com. ION TIRIAC are programata in aceasta saptamana o intalnire cu reprezentantii Primariei Capitalei, in urma careia se vor stabili ultimele detalii. Primaria Capitalei ii va pune la dispozitie un teren lui ION TIRIAC, pe care se va construi un patinoar olimpic, termenul de executie fiind de cel mult un an. Dupa finalizarea constructiei, de bunul mers al patinoarului se vor ocupa reprezentantii Primariei Capitalei.

ION TIRIAC este la a doua investitie sportiva de acest gen pe care o face in ultimul timp. In urma cu un an si jumatate, ION TIRIAC a construit in zona Granitul cel mai mare complex sportiv din Bucuresti. In cadrul complexului, ION TIRIAC a construit un teren de fotbal, un teren de fotbal pe nisip, doua terenuri multifunctionare (tenis, handbal, volei) si un teren de baschet.