MENIU

TRAGEDIE în viaţa lui Mihai Neşu: tatăl lui a murit! Fostul jucător a dezvăluit ce s-a întâmplat

Încă o TRAGEDIE pentru MIHAI NEŞU. TATĂL său A MURIT
Mihai Neşu şi fosta lui soţie

Mihai Neşu primeşte lovitură după lovitură. Tatăl fostului fotbalist al Stelei a decedat în această dimineaţă.

UPDATE 3 Mihai Neşu a fost părăsit de soţie în urmă cu doi ani. După o relatie de 12 ani, Mihai Neşu şi soţia sa, Maria, au decis să se despartă şi fiecare a luat-o pe un alt drum. A trecut un an şi jumatate de atunci, însă niciunul dintre cei doi nu a intentat cererea de divorţ, iar motivul este unul halucinant."Ea nu divorţează pentru că este evanghelistă şi merge la o biserică neoprotestantă. Este o tipă cu frica lui Dumnezeu. Din câte am înţeles, religia ei nu permite separarea, divorţul", a spus o sursă apropiată familiei.

 

 ==========================================================================

UPDATE 2 Decesul tatălui fostului fobalist vine la doar câteva luni după ce mama lui Mihai Neșu a murit. Femeia a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu mai mulţi ani. Tragedia de atunci l-a determinat pe Mihai Neşu să se mute definitiv în România, alături de tatăl său.

 

============================================================

UPDATE 1 Mihai Neşu a transmis primul mesaj după decesul tatălui său din această dimineaţă.

"Azi noapte a murit şi tata. Nu s-a sinucis aşa cum s-a anunţat. S-a stins după o săptămână la terapie intensivă, chinuit fiind de insuficienţa cardiacă, respiratorie şi renală. Dumnezeu sa-l odihnească!

Mă bucur că m-am întors din Olanda şi am putut fi lângă părinţii mei în ultimele lor luni. Să-i mai supăr puţin cu obrăzniciile mele...

E un an foarte trist, dar ăsta-i cursul vieţii şi cu ajutorul lui Dumnezeu depăşim toate momentele grele.

Mulţumesc tuturor pentru suport şi celor din media care m-au căutat, să mă ierte, dar să mă înţeleagă că nu vorbesc cu ei", a fost mesajul lui Mihai Neşu".

========================================================================

Tragedie în familia fostului fotbalist internaţional Mihai Neşu. Tatăl acestuia, medicul Mircea Neşu, a murit. Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre o sinucidere.

Potrivit unor surse citate de voceatransilvaniei.ro, dr. Mircea Neşu ar fi înghiţit medicamente, fiind găsit mort, în această dimineaţă, în locuinţa sa din Oradea.

Din păcate, veştile triste par să nu se mai sfârşească pentru internaţionalul Mihăiţă Neşu, fostul fundaş stânga al Stelei şi al echipei naţionale.

În primăvara acestui an, mama fotbalistului a murit, femeia fiind diagnosticată cu cancer în urmă cu mai mulţi ani, iar boala a revenit pe fond de stres. Tragedia de atunci l-a determinat pe Neşu să se mute definitiv în România, alături de tatăl său. Din păcate, după doar câteva luni, tatăl fostului fotbalist a ales să-şi pună capăt zilelor. El a fost găsit mort, în locuinţa din Oradea.