MENIU

Hilar! Un fotbalist a fost dat a doua oară afară de aceeaşi echipă, în această iarnă

Aventura lui Andrei Cordoş (26 de ani) la Dinamo nu a durat decât 6 luni. Fundaşul central s-a despărţit azi - vineri, 13 februarie - de gruparea din Ştefan cel Mare şi va semna cu Pandurii Târgu Jiu, exact prima adversară a roş-albilor într-un meci oficial, în acest an.

La finalul turului, Cordoş a fost înştiinţat de şefii lui Dinamo că nu mai este nevoie de serviciile sale. În contractul stoperului era prevăzută o clauză conform căreia dacă acesta primeşte o ofertă salarială superioară celei de la formaţia patronată de Ionuţ Negoiţă, este liber să plece. Jucătorul nu şi-a găsit niciun angajament şi nu s-a prezentat nici la reunirea lotului "câinilor", sub comanda noului antrenor, Mihai Teja.

Văzând că au mari probleme în compartimentul defensiv, oficialii grupării din Ştefan cel Mare s-au răzgandit în privinţa lui Cordoş, pe care l-au convins să revină la echipă. Fotbalistul a cedat rugăminţilor lui Constantin Anghelache şi s-a întors la Dinamo, alături de care a participat al cel de-al doilea cantonament al iernii, în Spania, dar acum a fost dat afară din nou de "câini", scrie digisport.ro.

Mai multe articole despre:
Dinamo cordoş