MENIU

Veste TERIBILĂ pentru familia lui GIGI BECALI. "Nu-şi simte MÂNA!"

<p>Gigi Becali </p>

GIGI BECALI. Aflat închis la Poarta Albă, GIGI BECALI suportă foarte greu regimul de detenţie din cauza problemelor medicale. Starea de sănătate a finanţatorului stelist au speriat familia lui GIGI BECALI.

GIGI BECALI. Bogdan Vlad, avocatul lui GIGI BECALI, a dezvăluit că finanţatorul celor de la Steaua are mari probleme de sănătate.

"GIGI BECALI a început să arate din ce în ce mai rău, iar famiia sa a început să se îngrijoreze şi mai tare. Din păcate, ferească Dumnezeu, domniei sale îi poate paraliza mâna dreaptă în orice moment, dacă nu este lăsat să se opereze cât mai repede. Este incredibil cum acest om poate să fie aşa de hăituit. Cei care decid soarta deţinuţilor chiar nu vad că GIGI BECALI are grave probleme de sănătate? În joc este viaţa lui"", a spus Bogdan Vlad pentru Fanatik.

Din păcate pentru GIGI BECALI, declaraţiile date de avocatul său au început să se adeverească. Surse din anturajul lui GIGI BECALI au dezvălzit că acesta a avut în cutsul zilei de duminică probleme cu mâna dreaptă timp de 20 de minute: "GIGI BECALI nu şi-a simţit mâna dreaptă 20 de minute, dar ulterior a început să îşi mişte degetele chiar dacă la început se speriase tare. Prima dată el a crezut că aceste probleme se întâmplă şi din cauza frigului, dar din păcate situaţia medicală i se înrăutăţeşte de pe o zi pe alta!".