MENIU

EXCLUSIV | Forma slabă a lui Dinamo, explicată de un fost căpitan al echipei: ,,Problemele de acolo se suprapun cu randamentul jucătorilor”

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă din toate punctele de vedere, după ce clubul a fost preluat în vara lui 2020 de Pablo Cortacero.

De atunci, spaniolul nu a adus niciun ban la club, ci doar a făcut promisiuni de care nu s-a ţinut de cuvânt. Echipa are în continuare probleme cu banii, dar nici din punct de vedere sportiv nu stă bine.

Florentin Petre, fost jucător la Dinamo, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, despre situaţia clubului din Ştefan cel Mare. Acesta este de părere că rezultatele slabe ale echipei vin din problemele nesfârşite din interiorul clubului. Acesta mai spune că atunci când o echipă nu are rezultate, cel care plăteşte este antrenorul, dar vina nu este numai a lui.

,,Va fi foarte greu, dar nu imposibil. Pentru ei cel mai important este să adune puncte, să aibă continuitate în rezultate bune, dar în ultima perioadă este foarte greu de realizat acest lucru. Denotă că problemele care sunt acolo, se suprapun şi cu randamentul, cu rezultatetele pe care le au jucătorii ca echipă.''

Pentru a vedea restul declaraţiei lui Florentin Petre, intraţi pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
dinamo florentin petre liga 1