MENIU

DINAMO-STEAUA. Finalista se decide în retur

Steaua Dinamo

Dinamo Bucureşti a remizat, joi seară, pe teren propriu cu Steaua Bucureşti, scor 0-0, în prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal.

DINAMO-STEAUA. Returul va avea loc în data de 20 aprilie, cel mai probabil la Piteşti, unde Steaua îsi dispută meciurile de pe teren propriu. În cealaltă semifinală, ASA Târgu Mureş a remizat, miercuri seară, pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-0, în prima manşă.

 

Laurenţiu Reghecampfa ţinut să îi răspundă omologului său, anunţând că atacantul va face cel mai bun meci al său în tricoul "roş-albastru", chiar contra rivalei.

"Nu mă interesează ce spun cei de la Dinamo. Nu e problema lor. Ciprian e bine, încearcă să marcheze. Sunt sigur că îşi doreşte foarte mult să marcheze. Nu trebuie să fie o presiune. El vine după o perioadă lungă în care nu a jucat. Mie mi-a plăcut ultimul meci şi sunt sigur că la următorul o să joace şi mai bine", a recunoscut tehnicianul campioanei, notează digisport.ro.

Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljici, Vl. Olteanu - P. Anton (C), Nedelcearu - D. Rotariu, Palici, Romario- Gnohere
Râmniceanu, Bicfalvi, Bartalstovu, Costache, Marc, Lazăr, Corbu

Steaua: Cojocaru - Râpă, Papp, Tamaș, Momcilovici - Bourceanu, I. Filip - Enache,Chipciu (C), Hamroun - Tade
Rezerve: Niță, Carp, Stanciu, Muniru, Toșca, Pintilii, Popa.

 

LIVE Dinamo-Steaua, 20.30. Cupa Romaniei. Echipele probabile ale lui Rednic şi Reghecampf

LIVE Dinamo-Steaua, 20.30. Cupa Romaniei. Conflict între Rednic şi un elev de-al său înainte de meci