MENIU

Cutremur la Steaua! Ce s-a întâmplat cu Stanciu, Bourceanu și Reghe. Comisia de Disciplină a decis

Comisia de Disciplină a FRF a audiat vineri trei stelişti.

Nicuşor Stanciu a ajuns în fața Comisiei de Disciplină din cauza gestului obscen făcut la finalul partidei de la Severin, după victoria Stelei în fața Pandurilor.

Alexandru Bourceanu a fost judecat pentru cartonașul roșu primit în returul cu Dinamo din Cupa României.

Laurenţiu Reghecampf a fost convocat la comisie din cauza declarațiilor pe care le-a oferit la finalul partidei cu Dinamo, de pe Național Arena, din play-off, când a lăsat de înţeles că alb-roşiii fac jocurile celor de la Astra Giurgiu în lupta pentru titlu.

Lovitură pentru Steaua! Nicolae Stanciu a fost suspendat o etapă și amendat cu 5670 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, în baza articolului 51 din RD, în urma gestului obscen făcut la finalul partidei de la Severin, după victoria Stelei în fața Pandurilor.

Alexandru Bourceanu, la rândul său, a fost suspendat două jocuri, în urma cartonașului roșu primit în returul cu Dinamo, din Cupa României. Totodată, mijlocașul Stelei va fi amendat cu 5000 de lei, potrivit televiziunii Digisport.

Tot două meciuri a fost suspendat și antrenorul Laurențiu Reghecampf, care a primit și o amendă de 640 de lei. Codoreanu Horea, preparatorul fizic al Stelei, a primit un meci de suspendare și o amendă de 640 de lei.

Mai multe articole despre:
Steaua Reghecampf