MENIU

Cum să câștigi la pariuri jucând responsabil? (P)

Majoritatea celor care joacă la pariuri speră să se îmbogățească peste noapte, să dea lovitura ca la loto și să facă nuștiucâte lucruri cu banii câștigați. Problema este că mirajul acestor câștiguri uriașe obținute în mod rapid nu este altceva decât un vis.

Într-adevăr, poate că vezi săptămânal biletele senzaționale cu câștiguri impresionante, însă nu vezi niciodată sutele de mii de bilete pierzătoare și poate că din această cauză ți se pare că succesul în pariuri nu este greu de obținut. Pe de o parte ai dreptate, întrucât acele bilete care include zeci de selecții și au cote imense pot fi câștigate numai prin noroc, însă dacă vrei să îți mărești șansele de reușită în fața tuturor celorlalți pariori și să nu depinzi doar de șansă, va trebui să înveți și să muncești foarte mult.

Nu mai căuta formule magice și metode sigure de făcut bani la pariuri sportive online, întrucât nu vei face altceva decât să pierzi timp și bani. Nu există nici sisteme sigure și nici ponturi 100% sigure. Dacă tatonezi cu această zonă, mai mult ca sigur vei ajunge să iei plasă de la un escroc.

Orice formă de jocuri de noroc presupune un grad de risc, mai mic sau mai mare. Pariurile sportive practicare online reprezintă forma de a paria prin care jucătorul își poate altera șansele de câștig în funcție de propriile alegeri.

Desigur, sunt pariori, poate prea puțini, care reușesc să câștige mai des decât alții. Te-ai întrebat vreodată ce fac aceștia diferit față de marea majoritate a jucătorilor? Crezi că sunt mai norocoși, că au fost înzestrați cu un dar de la univers sau că pur și simplu știu câteva mici secrete care îi ajută să-și mărească șansele de a câștiga pe termen lung?

Sfaturi pentru a-ți mări șansele de câștig la pariuri sportive online

Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care ni le recomandă cei mai de succes pariori din întreaga lume:

Deși casa de pariuri are un mic avantaj în fața pariorului, oprindu-și un comision la fiecare pariu, jucător poate diminua sau chiar anula acest avantaj dacă are conturi deschise la mai multe agenții de pariuri online. Spre exemplu, una dintre casele de pariuri online recomandate de cel mai cunoscut site de pariuri online de la noi din țară oferă zilnic câteva partide la care operatorul își oprește marjă de câștig 0%.

Ai o strategie de money management precaută? O respecți cu strictețe? Dacă poți răspunde afirmativ la aceste două întrebări, fie ești deja un parior iscusit, fie ești pe cale să devi unul! Degeaba se pricep unii în ceea ce privește stabilirea multor ponturi câștigătoare, dacă pariază mize haotice sau progresive, care sunt prea riscante pentru a da randament pe termen lung. Majoritatea pariorilor profesioniști mizează o sumă fixă pe bilet, cuprinsă între 2 și 5% din banca lor inițială. Același lucru îl poți face și tu chiar începând de astăzi!

Totodată, cea mai mare parte dintre pariorii care trăiesc din această activitate joacă pariuri individuale, cu cote de aproximativ 2.00 sau mai mari. Motivul pentru ca fac acest lucru este pentru că marja de câștig a casei de pariuri se mărește odată cu adăugarea fiecărei selecții pe bilet. Cu alte cuvinte, cu cât ai mai multe meciuri pe bilet, cu atât ai primit o cotă mai proastă decât ar fi trebuit. Chiar astăzi poți începe să pariezi în acest fel, tot ce trebuie să faci este să joci ponturile de pe bilet în mod individual.

Important este însă și felul în care analizezi partidele și mai ales ce sporturi și competiții urmărești. Este bine cunoscut faptul că nu toate sporturile și competițiile au același grad de predictibilitate. De aceea, deseori vei auzi că pariorii profesioniști se specializează pe ligi inferioare și pe competiții obscure. De ce fac asta? Pentru că acolo se întâlnesc deseori cote stabilite în mod eronat de agențiile de pariuri online. În sporturile și competițiile de top, totul este monitorizat și se cunoaște; rareori se ivesc astfel de oportunități. Ai putea începe cu orașul tău sau cu localitățile învecinate. Vezi în ce sporturi sunt implicate și începe să te documentezi, să afli, să urmărești, să vorbești cu pasionați și cu jurnaliști locali. S-ar putea să fie schimbarea neașteptată care îți deschide drumul spre succes!

Cea mai importantă regulă în pariuri este însă să joci responsabil. Specialiștii le recomandă tuturor pasionaților de jocuri de noroc să nu investească mai mult de 10% din veniturile lor lunare în această activitate. Nici un parior din lume nu poate fi sigur că va câștiga, iar tu trebuie să fii conștient de acest lucru înainte de începe să joci. Atâta timp cât sumele pe care le vei juca se vor încadra în limita sugerată, vei vedea că îți va fi mai ușor să iei deciziile corecte atunci când pariezi, pentru că nu vei fi afectat emoțional.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil! Dacă aveți probleme legate de jocurile de noroc, puteți să vă adresați gratuit specialiștilor din cadrul programului Joc Responsabil.

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Mai multe articole despre:
pariuri sportive