MENIU

Criză la Steaua. Antrenorul e pe picior de plecare

Mirel Rădoi

Steaua este în criză profundă, de foarte mult timp jocul actualei campioane nefiind atât de steril. Totuşi, Rădoi are cifre bune pe faza defensivă, echipa primind doar 12 goluri în primele 16 etape.

După trei sezoane în care a dominat autoritar competiţia internă, pentru roş-albaştri a venit momentul reculului. Explicaţiile sunt diverse, vina fiind împărţită între patron, care a adus jucători modeşti şi antrenor, care, deşi dispune încă de fotbalişti mult peste media campionatului, nu par a avea vreo idee coerentă pe faza ofensivă, scrie digisport.ro.

Rădoi se gândeşte să cedeze, însă există şi un lucru bun pe care acesta l-a făcut la Steaua, dar puţini l-au remarcat. Echipa este destul de sigură pe faza defensivă, având în acest moment cea mai bună apărare din campionat, cu doar 12 goluri primite (la egalitate cu ASA).

Media de 0,75 goluri primite pe meci nu este una excepţională pentru o echipă de top, dar este suficientă pentru a-i conferi Stelei titlul de cea mai sigură apărare, momentan; mai mult ea se înscrie în nota ultimelor sezoane, când în Ghencea evoluau fotbalişti mult mai buni decât cei de acum: Chiricheş, Gardoş, Szukala sau Latovlevici.

Mai multe articole despre:
Steaua Mirel Radoi antrenor