MENIU

Contra i-a convocat pe Alibec și Hanca la echipa națională. Care sunt explicațiile

În conferința de presă organizată duminică, înaintea meciurilor amicale cu Turcia și Olanda, selecționerul Cosmin Contra a explicat și motivele care au stat la baza convocărilor lui Denis Alibec și Sergiu Hanca, la echipa națională.

În primul rând, antrenorul ”tricolorilor” a precizat s-a gândit să-l readucă la lot pe atacantul FCSB-ului după accidentarea lui Bogdan Stancu. Pe de altă parte, Contra a susținut că Alibec merită să fie ajutat, asemenea lui Hanca, deși nu trece printr-un moment grozav la echipa de club.

”S-a accidentat Bogdan Stancu și am decis să-l chem pe Alibec, pentru că e un jucător de valoare și trebuie să-l ajutăm să revină la forma care l-a consacrat. La fel a fost și în cazul lui Hanca. Când s-a accidentat Bogdan Stancu, primul nume care a venit în mintea mea a fost Denis Alibec”, a declarat Cosmin Contra, în conferința de presă, citat de digisport.ro.

”Am avut o discuţie cu Denis şi este un jucător de mare valoare, a demonstrat-o, şi toţi trebuie să punem umărul să revină la forma bună. Vom avea toţi de câştigat”, a adăugat Contra, care a vorbit și despre discuția pe care a avut-o cu doi dintre petrecăreții de la Dinamo, Sergiu Hanca și Steliano Filip.

”Am vorbit la telefon și cu el (Hanca), și cu Filip. Ce să spună? Le-am spus ce aștept de la ei și că sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat. Sunt jucători în circuitul echipei naționale. Menirea mea ca selecționer este aceea de a-i recupera pentru echipa națională pe jucătorii cu probleme. Când eram eu la Dinamo, nu s-a întâmplat un astfel de episod. Nu știu cum aș fi reacționat, trebuia să fiu acolo”, a precizat Cosmin Contra.

Mai multe articole despre:
Cosmin Contra Denis Alibec echipa nationala