MENIU

Clujenii sunt pregătiți pentru meciul cu FCSB: „Partida de vineri e cea mai importantă!”

CFR Cluj s-a impus pe teren propriu, scor 4-0, împotriva de la Poli Iași și a egalat la puncte liderul din Liga 1, FCSB!

Formația pregătită de Edward Iordănescu a câștigat fără prea mari emoții runda cu numărul 27 din Liga 1, după un meci aflat încă din primul minut la discreția ardelenilor. În urma acestui rezultat, CFR Cluj a egalat-o din nou la puncte pe liderul FCSB și așteaptă duelul direct programat vineri, 19 martie, de la 20:30.

Imediat după finalul meciului, oficialul clujenilor, Marius Bilașco, a vorbit despre duelul din această seară și s-a declarat mulțumit de atitudinea jucătorilor. Ulterior, fostul atacant a adus în discuție și partida de etapa viitoare, contra FCSB-ului, și consideră că elevii lui Edi Iordănescu vor fi dezavantajați din cauza perioadei mai scurte de odihnă.

„Am avut atitudine, o foarte bună organizare și am știut exact ce trebuie să facem. E al cincilea meci în care nu primim gol, un lucru foarte important. Asta trebuie să ne dea încredere pentru următoarele partide. Noi știm că toți jucătorii CFR-ului sunt valoroși. Ar fi greșit să laud un jucător în acestă seară, pentru că toți s-au ridicat la înălțime. Nu prea ai ce să găsești rău. Trebuie să fim echilibrați. Partida a trecut, pentru noi urmează cel mai important meci din acest an. 

Vezi continuarea declarației pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
cfr cluj meci fcsb liga 1