MENIU

Răsturnare de situaţie în cazul lui Lucian Bălan? Un fost coleg spune că nu s-a sinucis, ci...

Un fost câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, Lucian Bălan (56 de ani), s-a sinucis. Fotbalistul a făcut parte din marea generaţie a roş-albaştrilor, din anii 80.

UPDATE: Fostul coleg de generaţie al lui Lucian Bălan la Steaua, Adrian Bumbescu, a venit cu o teorie proprie în cazul acestei sinucideri. Ex-stoperul roş-albaştrilor crede că, de fapt, a fost vorba despre o intoxicaţie involuntară cu medicamente.

Bălan ar fi avut o reacţie adversă la pastilele antidepresive pe care le lua şi nu ar fi intenţionat nicio clipă să-şi pună capăt zilelor.

"Astăzi am vorbit cu soţia lui şi cu băiatul de 4-5 ori. El nu s-a sinucis. A luat antidepresive şi a făcut o reacţie adversă", a explicat Bumbescu, potrivit Digisport.

Organele de anchetă au găsit şi un bilet de adio în casa din Baia Mare a lui Bălan.

"Vă iubesc pe toți și vă îmbrățișez, dar aceasta e dorința mea!", a fost mesajul lui Lucian Bălan.

"Lucian Bălan era băimărean ca şi mine şi a fost coleg cu mine la ziar. Spunea că a ajuns să cerşească de la prieteni ca să aibă cu ce trăi. Astăzi Lucian Bălan s-a sinucis. Dacă nu a fost loc pentru el aici, la Steaua, poate are acum steaua lui", a declarat prezentatorul TV Mihai Morar la Antena Stars.

Mai multe articole despre:
Lucian Balan