MENIU

ATAC suburban şi virulent a lui Răducioiu la adresa actualei conduceri a FRF!

Florin Răducioiu

Fostul internaţional este extrem de nemulţumit de cum a fost tratat în postura de antrenor al naţionalei U17 şi anunţă că nu va mai merge la meciurile naţionalei cât timp Burleanu va fi la şefia fotbalului românesc.

Mi s-au transmis pînă la urmă trei condiţii pentru a putea lucra mai departe cu puştii, încă şase luni, pentru că aş fi vrut să merg cu ei şi la Elită, şi la turneul final de anul viitor:

1. Să fiu în federaţie de luni pînă vineri, cîte opt-zece ore, să semnez condica! Tipic comunist!

2. Să fiu disponibil în orice moment să devin secund la oricare alt lot de juniori. Adică, eventual, să mă pună secund la nulitatea asta de Doru Isac, care a făcut dezastru la U19!

3. Să fac activitate de scouting prin ţară.

Probabil spre stupefacţia lui Burleanu, am răspuns pozitiv. Era un pachet făcut parcă special pentru a mă descuraja, dar mi-am călcat pe inimă special pentru a avea posibilitatea să-mi duc la capăt munca. Am solicitat doar 2.000 de euro pe lună, vreme de jumătate de an. Asta a fost singura mea condiţie! Mi s-a transmis că nu se poate trece peste 1.800 de euro. Ce e căciuleala asta pe 200 de euro?!

E doar o altă dovadă că la vîrful federaţiei nu sînt acceptat, pentru că, vezi Doamne, aş face parte din gaşca lui Mircea Sandu. Burleanu e un căcăcios, care mai avea un pic şi-mi cerea să-mi dau pantalonii jos! Un individ de o falsitate nemaiîntîlnită! O marionetă, care ne va împinge spre faliment! Un amator teleportat în fruntea fotbalului românesc! Vaffanculo!

Sursa: gsp.ro

Mai multe articole despre:
Răducioiu