MENIU

Alashkert - FCSB // Gigi Becali s-a supărat şi a făcut un anunț de ultimă oră

Alashkert - FCSB // Înaintea partidei din cupele europene dintre Alashkert și FCSB, Gigi Becali a făcut un anunț surprinzător.

Alashkert - FCSB // Gigi Becali a anunțat în această seară că nu vrea să-l mai transfere pe Florin Ştefan (23 de ani), fundaşul stânga titular în naţionala de tineret la Euro 2019, de la Sepsi. Omul de afaceri spune că preţul cerut de formaţia covăsneană e prea mare şi nu va plăti atât de mult, chiar dacă FCSB are nevoie disperată de un fundaş stânga de meserie.

Alashkert - FCSB // Florin Ştefan a fost pe lista FCSB, alături de Bradley De Nooijer de la Viitorul, dar Gigi Becali a oferit prea puţini bani. Latifundiarul din Pipera era gata să achite 500.000 de euro pentru Ştefan, dar şefii lui Sepsi vor nu mai puţin de un milion de euro pentru a fi de acord să-l lase pe fundaş să plece. Becali n-are de gând să scoată atâţia bani din buzunar.

Alashkert - FCSB // "Cred că nu. Ştefan, nu. Am oferit 500.000 de euro, dar ei nu au vrut. Ştefan e prea valoros şi nu ne mai interesează", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Răspunsul patronului de la FCSB a venit în contextul în care Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a anunţat că Florin Ştefan nu pleacă fără un milion de euro, conform prosport.ro.