MENIU

ADRIAN MUTU DOLCE SPORT LIVE. Prezentarea OFICIALĂ a lui ADRIAN MUTU la PETROLUL

ADRIAN MUTU DOLCE SPORT LIVE. Dolce Sport va transmite în direct și în exclusivitate prezentarea lui ADRIAN MUTU la PETROLUL, marţi, de la ora 17:00.

ADRIAN MUTU DOLCE SPORT LIVE. ADRIAN MUTU (35 de ani) va fi prezentat oficial ca jucator al celor de la PETROLUL in cadrul unei conferinte de presa pe care Dolce Sport o transmite in exclusivitate de la ora 17:00.

La ora 18:00, tot in direct la Dolce Sport, va avea loc si prezentarea pe gazon a lui ADRIAN MUTU, in prezenta spectatorilor de pe "Ilie Oana". Intrarea va fi liberă, iar cei care vor lua loc in tribunele arenei ploiestene vor putea vedea pe cele două tabele video ale stadionului transmisia Dolce Sport, care va surprinde imagini inedite cu ADRIAN MUTU, din vestiarul echipei PETROLUL.

La ora 19:00, ADRIAN MUTU, impreuna cu antrenorul sau, Cosmin Contra, vor intra in direct la Dolce Sport.

Programul zilei de marţi:

ora 17.00 – Conferința de presă

ora 18.00 – Prezentarea oficială pe gazon

ora 19.00 -  Adrian Mutu și Cosmin Contra, invitații emisiunii La Dolce Liga

Intrarea spectatorilor va fi liberă şi se va efectua doar la Tribunele 0 si 1, cu accesul pe la porţile Tribunei 1 Est, respectiv Vest.

ADRIAN MUTU va purta numărul 10 la Petrolul, iar tricoul fotbalistului în culorile formaţiei prahovene a fost deja pus în vânzare la magazinul clubului.

Tricourile pot fi achiziţionate de fani, la preţul de 180 de lei bucata. Pe lângă tricourile tradiţionale ale clubului, există şi un alt treilea rând, roşu cu galben. Conducătorii Petrolului au aşezat deja tricoul cu numărul 10 în vestiar, pe locul pe care Mutu îl va ocupa la noua sa echipă.

ADRIAN MUTU a ajuns în România, marți, după ce luni și-a reziliat oficial contractul cu Ajaccio! Informația a fost confirmată înclusiv de clubul francez, printr-un comunicat pe site-ul clubului. Astăzi, de la 17:00, este programată conferința de presă, iar de la ora 18:00, va fi prezentat oficial la stadion, unde sunt aşteptaţi, conform oficialilor de la PETROLUL, circa 15.000 de fani!

ADRIAN MUTU. Contract reziliat cu Ajaccio

ADRIAN MUTU. Ajaccio a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că a reziliat pe cale amiabilă contractele cu jucătorii români Adrian Mutu şi Ştefan Popescu.

"Adrian Mutu şi-a reziliat luni dimineaţă contractul cu Ajaccio. Părţile s-au despărţit de comun acord, iar jucătorul a devenit liber de orice fel de angajament. Cel mai probabil, Mutu îşi va continua cariera în România, la echipa Petrolul Ploieşti. De asemenea, Ştefan Popescu şi-a reziliat contractul cu Ajaccio şi a părăsit Corsica. Le urăm ambilor jucători mult succes în carieră", se arată în comunicatul postat pe site-ul grupării franceze.

ADRIAN MUTU, în vârstă de 35 de ani, va fi prezentat oficial de Petrolul Ploieşti într-o conferinţă de presă programată, marţi, de la ora 17:00, la la Stadionul Ilie Oană.