MENIU

Minor din Vâlcea, provocare pe TikTok pentru polițiști: Ne vedem în trafic, băieți! - VIDEO

Un adolescent de 14 ani din Vâlcea s-a ales cu doar penal după a pornit într-o cursă, la volanul unui autoturism, alături de alți colegi. În timp ce se plimbau cu mașina și ascultau manele, unul dintre teribiliști a avut ideea să facă live pe TikTok și să-i provoace pe polițiști să-i prindă. Ideea n-a fost prea bună, pentru că adolescenții au fost rapid identificați. 

Polițiștii vâlceni s-au autosesizat după ce mai mulți tineri au transmis live pe TikTok în timp ce se află în trafic, într-un autoturism condus de un minor. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că mașina era condusă de un adolescent în vârstă de 14 ani și a deschis dosar penal pe numele lui, a transmis IPJ Vâlcea, citat de Vocea Vâlcii.

 

Polițiștii chiar le-au atras atenția adolescenților că au scris greșit mesajul „Ne vedem în trafic, băieții mei. Polițiștii sunt frații mei. Vă pupăm”.

 

”În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto, stabilindu-se că este vorba de un minor, din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, care a condus un autoturism (...) fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal (...) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Vâlcea.

VIDEO AICI

Mai multe articole despre:
minor valcea tiktok politie video provocare