MENIU

Un bărbat a lovit porțile de acces în curtea Palatului Parlamentului! Incident bizar: același bărbat, descoperit alergând pe mijlocul străzii, câteva ore mai târziu

Parlamentul României

Un grav incident a avut loc, astazi, la Parlamentul României.

Un incident aboslut bizar s-a petrecut la primele ore ale diminetii, conform surselor Realitatea PLUS. 

Doi agentii de politie l-au prins pe un individ care alegra pe Calea 13 Septembrie din Capitală, chiar pe mijlocul strazii. Atunci cand au reusit sa il imobilizeze, oamenii legii au observat ca acesta era incoerent in vorbire si a devenit chiar recalcitrant. De altfel, barbatul a lovit cu piciorul autospeciala de politie. 

Cercetand situatia, acestia au aflat cu stupoare ca doar cu putin timp inainte barbatul lovise cu un autoturism portile Parlamentului.

Mai exact, se pare ca incidentul s-a petrecut astazi, in jurul orei 4 dimineata, atunci cand un bărbat ar fi lovit cu intenție cu un autoturism, porțile de acces în curtea Palatului Parlamentului. El le-a declarat polițiștilor că voia de fapt să dea cu spatele. Potrivit unor surse, bărbatul ar avea probleme psihice și a fost internat de mai multe ori la clinici de specialitate. 

"La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 04:00, un jandarm aflat în postul de pază, la o instituție publică, din Sectorul 5, a observat un bărbat, care ar fi efectuat manevra de mers înapoi cu un autoturism și ar fi lovit poarta de acces. 

Jandarmul a procedat la legitimarea bărbatului, moment în care a devenit recalcitrant, în sprijinul acestuia venind un echipaj al Brigăzii Rutiere, ce desfășura activități de patrulare în zonă. 

Bărbatul a fost imobilizat și încătușat, însă, având în vedere comportamentul acestuia, s-a solicitat prezența unui echipaj medical, care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", se arată într-un comunicat al Poliției.  

Potrivit sursei citate, în prezent cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și refuzul de recoltare de probe biologice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.