MENIU

Bătaie între eleve la un liceu din Constanța. Colegii au filmat toată scena de pe margine, fără să intervină

Poliție

A fost scandal în curtea unui renumit liceu din Constanța. Din gelozie, o tânără de 17 ani i-a împărțit pumni și picioare unei colege. Victima ar fi ieșit la o întâlnire cu un fost iubit al celeilalte. Scenele șocante au fost filmate de către colegi care, în loc să intervină, au preferat să surprindă momentul. 

Tânăra, vizibil enervată, i-a împărțit colegei sale pumni și picioare, în curtea liceului, în văzul tuturor. Și mai revoltător este faptul că niciunul dintre cei de față nu au sărit să le despartă pe cele două și au preferat să filmeze bătaia.

"În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infractiunii de lovire sau alte violențe", a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Totul a pornit după ce victima a ieșit la o cafea cu fostul iubit al agresoarei, un băiat de clasa a XI-a. Niște prietene de-ale agresoarei i-au văzut, i-au pozat și i-au trimis imaginile.

"Orice formă de bullyng pe lângă faptul că nu ar trebui acceptată în niciun mediu social, conduce mai târziu către o stimă de sine scazută către o izolare socială", spune Elena Stambuli, consilier psihologic școlar.

"Nu tolerăm asemenea comportamente. Socializarea a avut de suferit în acești 2 ani de pandemie și cred că mulți dintre ei nu își găsesc posibilitatea de a se manifesta în comunitate", a spus directorul Liceului Mircea cel Bătrân din Constanța, Vasile Nicoară.

În urma altercației, victima a fost transportată la spital. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Mai multe articole despre:
eleve bataie bataie eleve constanta liceu constanta