MENIU

A făcut trecere de pietoni cu TRAFALETUL, ca să treacă de acasă la cârciumă. Gestul hilar al unui sucevean i-a surprins și pe polițiști - VIDEO

Un bărbat din Suceava și-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în fața barului unde bea de obicei. Câțiva martori care au asistat la incident au filmat momentul și l-au postat pe internet. Filmulețul face acum deliciul internauților. Polițiștii nu au gustat gluma, însă, și i-au făcut dosar penal individului de 44 de ani. 

Băut bine, bărbatul de 44 de ani, din comuna suceveană Arborea, a pus mâna pe un trafalet și s-a apucat să traseze opt linii late cu vopsea albă pe strada din fața barului către locuința sa. Trecerea de pietoni a produs efecte. Unii dintre șoferi au încetinit mașinile și au acordat prioritate pietonilor.

VIDEO

Câțiva martori au filmat întreaga scenă și au postat imaginile pe o rețea de socializare. După ce filmulețul s-a viralizat, polițiștii s-au autosesizat și au deschis o anchetă.




Aceasta a fost explicația bărbatului care și-a făcut propria trecere de pietoni. Potrivit legii, el riscă să ajungă la închisoare și să petreacă acolo între 3 luni și 2 ani. Jurnaliștii spun că, după ce s-a trezit din beție, individul a mers să șteargă benzile albe desenate. 

 

Mai multe articole despre:
trecere de pietoni trafalet carciuma betin suceava