MENIU

Un nou partener pentru SCA Deleanu & Grigorescu - Avocați

Un nou partener pentru SCA Deleanu & Grigorescu - Avocați

SCA Deleanu Vasile – Avocati  se afirma in topul jucatorilor de profil, prin cooptarea in calitate de partener, a doamnei avocat Grigorescu Nicoleta-Camelia, fost magistrat la Curtea de Apel Bucuresti, sectia penala, se arată într-un comunicat de presă.

"Cu aceasta ocazie, societatea isi va schimba denumirea in SCA “Deleanu & Grigorescu – Avocati”,  extinzandu-si aria de specialitate si in dreptului penal al afacerilor, alaturi de domeniul civil/comercial in care ne-am facut remarcati.

Pe o piata avocatiala tot mai competitiva, odata cu cooptarea doamnei avocat Grigorescu, vom lansa un department nou, menit sa vina  in sprijinul clientilor, in contextul economic actual in care activitatile desfasurate pot genera numeroase si diversificate aspect penale.

Astfel clientii nostri vor beneficia de asistenta si/sau reprezentare incepand cu fazele de cercetare/urmarire penala si pana la solutionarea corespunzatoarea afacerilor lor judiciare, cu discretie si profesionalism.

Data fiind experienta profesionala pe care a capatat-o doamna avocat Grigorescu, atat din postura de procuror, judecator cat si, ulterior, din postura de avocat specializat in diferite litigii penale, ne bucuram sa faca parte  din echipa noastra,deoarece este un adevarat profesionist , ceea ce nu poate reprezenta decat un castig pentru casa noastra de avocatura si pentru dumneavoastra implicit.

Aflandu-ne in cel de-al 20-lea an de activitate pe piata avocaturii de afaceri din Romania, va asiguram ca vom ramane ferm atasati valorilor comunitare insusite (i.e. democratie, drepturile omului, rezolvarea diferendelor pe cale amiabila, etc.), pe de-o parte, prin implicarea in mod activ in dezvoltarea activitatii Warwick Legal Network (o retea europeana de firme de avocatura independente), iar, pe de alta parte, prin implicarea personala a domnului avocat Deleanu, aflat la cel de-al doilea mandat in Board-ul acesteia.

Reputatia firmei noastre se bazeaza in special pe aptitudinile profesionale dobandite de membrii staff-ului, caractere puternice, o intelegere profunda a solicitarilor clientilor, judecata temeinica, precum si o abordare practica si onesta a proiectelor gestionate, aceste motive generand un flux semnificativ de solicitari de servicii juridice.

Echipa de avocati din firma noastra asigura, la nevoie, alaturi de practicienii in insolventa ce activeaza in cadrul ROVIGO SPRL, asistenta juridica necesara pe tot parcursul procedurilor de insolventa gestionate de aceasta din urma. Un alt domeniu de expertiza al nostru este acela al dreptului contraventional.

In acelasi timp va informam si ca vom adopta si o noua identitate vizuala expresie a evolutiilor pozitive inregistrate de societatea noastra. Aceasta va fi perceptibila la nivelul tuturor canalelor de comunicare folosite de noi: pagina de internet, documentele emise de noi etc Va asiguram ca adoptarea noului logo de va desfasura fara ca relatia  dumneavoastra cu societatea noastra sa sufere vreo modificare٭.

Nu in ultimul rand , va rugam sa ramaneti incredintati ca vom fi incontinuare atasati ideilor de  onestitate si profesionalism, valori ce ne-au caracterizat de altfel in piata, de la infiintare si pana in prezent, si pe care am reusit sa le impunem in pofida incercarilor de acaparare a institutiilor comerciale de catre sfera dreptului penal. Penalul nu creeaza bunastare, tocmai de aceea punem accent pe prevalenta negocierii si solutionarii pe cale amiabila a tuturor litigiilor, inclusiv cele penale,  iar in insolventa vom milita pentru principiul prevalentei economicului asupra juridicului. Acestea vor fi comandamentele noastre etice, ce ne vor ghida activitatea , in contextul european creat,  pana in 2020", se arată în comunicatul semnat de  SCA Deleanu & Grigorescu - Avocati.

Mai multe articole despre:
SCA Deleanu & Grigorescu - Avocati