MENIU

Ioan Rus, la Realitatea Românească - vineri la ora 21.00

<p>Ioan Rus</p>

Cei din grupul de la Cluj au fost întotdeauna ghidaţi de o filozofie politică diferită de cea de la Bucureşti, convinşi fiind că pentru un viitor mai bun trebuie schimbate mentalităţi. Un grup de intelectualii de stânga care cred în detaşarea de populism, în stimularea antreprenorilor să devină lideri ai gândirii practice şi al ideii că  România trebuie să devină o voce puternică în corul european.

Profesorul universitar şi politicianul Ioan Rus, omul care şi-a propus să reformeze gândirea politică a românului determinându-l să gândească nemţeşte, este invitatul lui Octavian Hoandră la „Realitatea Românească” vineri,la ora 21.

Iar de la ora 22 analizam de ce se poate baza România doar pe societatea civilă şi prietenii internaţionali în contextul unui  potential război la graniţe şi cu o clasă politică tremurând de frica DNA. Cine ne sunt aliaţii şi cine ne sunt duşmanii?

Sunt ambasadele fortăreţele altor interese sau spaţii în care se poate comunica? Sunt întrebările la care vor răspunde Alexandru Cumpănaşu, directorul AID,  consilierul onorific premierului Radu Magdin şi jurnalistul Dan Cărbunaru vineri , ora 22, la Realitatea Românească.