MENIU

De ce să cumperi de la MESTERESTI (P)

<p>Mesteresti</p>
<p>Mesteresti</p>

Cu 11 ani pe piața comerțului online, www.mesteresti.ro a devenit unul dintre magazinele online preferate de clienții care doresc să achiziționeze bunuri pentru casă și grădină. Produsul cel mai vândut este gardul beton, achiziționat de peste 5.000 de clienți în ultimii ani.

MESTERESTI, compania specializată în domeniul materialelor de construcții și amenajări, și-a câștigat în ultimii ani reputația unuia dintre cele mai serioase branduri în acest domeniu. Recunoașterea vine în urma implicării continue în a livra clienților soluții complete pentru achiziția celor mai adecvate produse, pentru transportul acestora și montaj. „Experiența acumulată în ultimii ani ne-a ajutat să ne rafinăm mult modul în care ne raportăm la clienți și la nevoile lor. Platforma www.mesteresti.ro pune accentul în mod deosebit pe a oferi tuturor clienților consiliere tehnică valoroasă, pentru o decizie de cumpărare cât mai bună”, a declarat Ciprian Alexa, director de dezvoltare MESTERESTI.

„Vecinii mă felicită pentru frumusețea gardului”

Cel mai popular produs de pe site-ul www.mesteresti.ro este gardul beton, pentru care s-au făcut peste 5.000 de comenzi în ultimii ani, echivalentul a peste 300.000 de metri liniari, cât distanța de la București la Constanța. „Am fost foarte mulțumită atât de finisajele plăcilor de beton, cât și de modul în care marfa mi-a fost încărcată. Gardul a fost livrat în culoarea cimentului, dar eu l-am vopsit în culorile de pe site. Vecinii mă felicită acum pentru frumusețea gardului și mă întreabă de unde l-am cumpărat”, spune Elena Paiu, localitatea Mereni, județul Suceava, unul dintre clienții mulțumiți care a comandat gard beton de la MESTERESTI. „M-am bucurat că gardul a sosit destul de repede din momentul comenzii, marfa fiind pe stoc. Am fost foarte mulțumit de calitatea betonului din care au fost făcute plăcile și stâlpii”, spune Daniel Coțoranu, primarul comunei Cerțești, din județul Galați, care a cumpărat gard beton de la MESTERESTI. La fel de apreciate sunt șipca metalică sau kit-urile pentru automatizări de porți. „Prețul a fost foarte avantajos, iar produsul a fost livrat chiar mai repede decât era anunțat pe site”, spune Mircea Vasile, din Galați, care a cumpărat șipcă metalică. Ion Titu din Giurgiu a achiziționat de la MESTERESTI un kit de automatizări porți: „Am găsit aici cel mai bun raport preț - calitate. Am fost foarte mulțumit atât de montaj, cât și de instructajul oferit în utilizarea produsului”.

Consiliere tehnică gratuită

Printre cele mai importante avantaje oferite clienților de către MESTERESTI se numără consilierea telefonică gratuită pentru toți clienții care doresc să cumpere de pe platforma online. „În acest mod, oferim suport clienților noștri în alegerea bunurilor de care au nevoie, fără riscul de a greși în opțiunea lor. Consiliere tehnică este gratuită indiferent de valoarea comenzii sau de produs. Intenționăm ca în perioada următoare să introduce și opțiunea de Adaugă în Coș, dar nu vom renunța la consilierea tehnică gratuită”, explică Ciprian Alexa.

Transport gratuit la zeci de produse

Experiența de peste un deceniu a făcut ca MESTERESTI să lege parteneriate solide cu transportatori din întreaga țară, ceea ce face ca bunurile de pe site-ul www.mesteresti.ro să poată fi livrate oriunde în țară. „Mai mult decât atât, avem în acest moment zeci de produse pe site care beneficiază de transport gratuit. Acest lucru este cu atât mai avantajos cu cât noi vorbim despre produse voluminoase, grele, care sunt greu de manevrat și al căror cost de transport este ridicat, fiind un atuu important pentru client”, spune reprezentantul MESTERESTI.

Diversitate de produse

Compania are în acest moment parteneriate cu sute de furnizori din întreaga țară, oferind clienților produse diversificate, în mare măsură fabricate în România. „Partenerii MESTERESTI se conving zilnic de calitatea serviciilor, iar portofoliul de firme cu care colaborăm este în continuă creștere”, spune Ciprian Alexa. În acest moment pe site pot fi găsite: gard beton, porți metalice, gard din lemn, șpalieri, locuri de joacă, butoaie, uși de interior, pavele de cauciuc, tartan, bolțari, gazon artificial și natural etc.

Mai multe articole despre:
mesteresti