MENIU

Viorica Dăncilă, alungată de primarii PSD Dâmbovița

Aleșii locali social-democrați continuă să ceară demisia Vioricăi Dăncilă după rezultatele foarte slabe obținute la alegerile prezidențiale. După primarul de la Pucioasa, alți doi primari dâmbovițeni vor demisia Vioricăi Dăncilă, dar și a Rovanei Plumb, informează realitateadedambovita.net.

 

După ce edilul-șef de la Pucioasa a cerut demisia Rovanei Plumb, președinte al PSD Dâmbovița, și a Vioricăi Dăncilă ,  și alți edili șefi (tot PSD) au reacționat în același fel.

Primarii din Corbii Mari și Voinești vor demisia conducerii PSD, după rezultatul din turul II al alegerilor prezidențiale.

„Nu sunt omul care să-și exprime nemulțumirile de partid în public, dar se pare ca unii dintre mai-marii noștri de la județ și de la București au pierdut definitiv contactul cu lumea reală, cu membrii simpli, cu primarii. Ei trăiesc în bula lor si se (ne) mint ca toți suntem bine”, a scris pe pagina sa de facebook edilul de la Corbii Mari , Ionuț Bănică.

Tot mesajul îl găsești AICI

Al treilea primar dâmbovițean care a reacționat a fost edilul șef al comunei Voinești, Gabriel Sandu. cesta în schimb nu a cerut demisia șefului PSD, Viorica Dăncilă, ci doar a Rovanei Plumb, liderul de filială PSD Dâmbovița.

„Dragi colegi, a venit vremea să ne trezim!! Organizația PSD Dâmbovița trebuie resetată!
Solicit public asumarea totală de către coordonatori a rezultatelor obținute și a eșecului real. Fraților, am pierdut!! Ce nu ne este clar??
Solicit organizarea de urgență a unei conferințe extraordinare de alegeri, statutară, cu asumarea rezultatelor alegerilor viitoare.”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Citește tot mesajul lui Gabriel Sandu, primar comuna Voinești AICI

Primarul orașului dâmbovițean Pucioasa, Constantin Ana, a avut o reacție dură atât împotriva Vioricăi Dăncilă cât și împotriva Rovanei Plumb, șefa PSD Dâmbovița.

Edilul șef al orașului Pucioasa a fost printre primii social democrați ce au reacționat violent la adresa conducerii partidului, după ce a fost evident că alegerile prezidențiale au fost pierdute la un scor categoric de Viorica Dăncilă.

Reacție incredibilă a unui PSD-ist după ce s-a aflat rezultatul alegerilor prezidențiale