MENIU

Victor Ponta, PUS SĂ ALEAGĂ între şefia PSD şi funcţia de premier

<p>Victor Ponta</p>

Premierul Victor Ponta ar fi fost pus de colegii din PSD să aleagă între funcţia de premier şi cea de şef al partidului, conform unor surse citate de REALITATEA TV.

Potrivit aceloraşi surse şi Liviu Dragnea ar fi fost pus să aleagă între funcţia de preşedinte executiv al PSD şi cea de vicepremier.

De altfel, purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a transmis ca sustine ideea separarii functiilor administrative de cele politice. Firea a precizat ca este vorba de functiile locale, nu de cele de la centru.

"Toti parlamentarii PSD sunt alaturi de conducerea partidului, alaturi de Victor Ponta si Liviu Dragnea, in aplicarea proiectului de modernizare a PSD. Ideea de a separa functiile administrative de cele de partid este una buna, care va contribui la eliminarea din imaginarul public a perceptiei de baron. Nu discutam despre ce este corect in aceasta perceptie, ci despre modul in care ea influenteaza relatia cu alegatorii. Sustinem ducerea pana la capat a acestui proiect de modernizare", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Mai multe articole despre:
PSD Victor Ponta premier preşedinte