MENIU

Victor Ponta îi ia apărarea lui Iohannis: Însăilare de speculaţii, presupuneri fără dovadă concretă!

Victor Ponta a postat pe pagina sa de facebook un scurt comentariu referitor la materialul de presă în care se precizează că preşedintele Klaus Iohannis are rente nedeclarate obţinute din chirii, existând diferenţe de 115.000 între chiriile declarate şi cele aflate în contracte. Premierul afirmă că a citit materialul în care preşedintele este acuzat că îşi ascunde veniturile, precizând că după opinia sa, datele prezentate sunt doar speculaţii, fără dovezi concrete. În postarea premierului există şi o greşeală: a scris "să fi acuzat pe nedrept", în loc de forma corectă "să fii acuzat pe nedrept".

"Am citit si eu materialul aparut in presa prin care se afirma faptul ca au fost gasite diferente de 115.000 Euro intre chiriile declarate si cele aflate in contractele Dlui Klaus Iohannis , in perioada 2004-2007.
Dincolo de orice disputa politica opinia mea de jurist este ca e doar o gogoasa - o insailare de speculatii si presupuneri fara nicio dovada concreta! Punct ", se arată pe pagina sa de facebook.

Victor Ponta, gafă incredibilă de scriere într-o postare pe facebook

Mai mult, premierul mai scrie că speră ca Iohannis să realizeze că a greşit când i-a cerut demisia din funcţia de premier, după acuzaţiile care i-au fost aduse, de DNA, în dosarul în care este acuzat de complicitate la evaziune fiscală:

"Exista insa ( sper ) si o parte buna - poate acum Dl Iohannis realizeaza cat de usor pot fi aruncate acuzatii total nefondate doar pentru ca ocupi o functie importanta.
Si poate acum realizeaza cat de pripita a fost pozitia domniei sale cand, in data de 5 iunie, mi-a cerut demisia pentru o acuzatie (speculatie) ca nu am platit in 2007-2008 taxe de 51.000 lei ( cam 12.000 Euro, deci mai putin de o zecime din cei 115.000 Euro de care este tot nefondat acuzat la randul sau). Iar acum cand toate documentele si expertiza au aratat indubitabil ca EU AM PLATIT toate acele taxe catre stat discutia devine inutila", se arata pe facebook.

Pe de altă premierul a mai strecurat şi o greşeală, scriind "sa fi acuzat pe nedrept", în loc de "să fii acuzat pe nedrept":

"Pt mine acel moment tine de trecut , nu mai am resentinente si nici reprosuri de facut , dar sper ca acum Presedintele Romaniei ( cand simte la randul sau ce inseamna sa fi acuzat pe nedrept) va examina cu mai multa circumspectie si echilibru asemenea situatii", a mai scris premierul.

Mai multe articole despre:
guvern Victor Ponta premier preşedinte decizii