MENIU

Victor Ponta: Colegii nu sunt de acord cu demisia lui Dragnea

 Victor Ponta a precizat că cei din conducerea PSD nu sunt de acord cu demisia lui Dragnea. 

”Am avut o discutie cu colegii. Colegii nu sunt de acord cu demisia lui Dragnea”, a spus Victor Ponta, la plecarea de la sediul PSD. 

După ce a ajuns la sediul PSD,  Liviu Dragnea a susținut ca este hotarat sa demisioneze din functia de presedinte executiv al PSD, dupa ce a renuntat si la cea de ministru al Dezvoltarii, ca urmare a condamnarii sale la inchisoare.

"Pentru mine, demnitatea e mai importanta decat orice functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul, daca ai oarecare experienta", le-a spus el jurnalistilor, luni dimineata, la intrarea in sediul central al PSD, unde la ora 11:00 a inceput sedinta Biroului Permanent National.

Intrebat daca a discutat cu premierul despre inlocuitorul sau la minister, Liviu Dragnea a raspuns: "Da."

 Liderul PSD a declarat, însă, duminică, la un post de televiziune că decizia lui ar putea pune partidul într-o "situaţie delicată" într-un an preelectoral, când trebuie pregătite alegerile locale de anul viitor.

"Trebuie să recunosc că, începând de vineri seara, noaptea, ieri toată ziua, astăzi toată ziua, majoritatea - cred că toate organizaţiile judeţene - au transmis comunicate, rezoluţii, solicitări, dincolo de telefoane directe şi sms-uri, cred că i-au trimis şi lui Victor Ponta, că mâine să nu demisionez din funcţia de preşedinte executiv. Demisia mea din funcţia de preşedinte executiv, într-adevăr, poate să pună partidul într-o situaţie delicată, într-un an preelectoral când trebuie pregătit pentru alegerile locale de anul viitor, când partidul trebuie restructurat şi recalibrat şi remotivat şi reorganizat, pentru a se pune în pregătirea de campanie

Mai multe articole despre:
null