MENIU

Vicențiu Mocanu (AUR): „Este timpul să ducem Râmnicu Vâlcea la următorul nivel!”

Vicențiu Mocanu, candidatul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, a transmis un mesaj puternic comunității locale, în cadrul campaniei sale electorale. Acesta a subliniat importanța alegerilor din 9 iunie și impactul pe care deciziile de acum îl vor avea asupra viitorului municipiului.

În discursul său, Vicențiu Mocanu a evidențiat viziunea sa pentru Râmnicu Vâlcea, accentuând nevoia de dezvoltare și modernizare. Mesajul său a fost unul de mobilizare, îndemnând cetățenii să se implice activ în procesul electoral și să voteze pentru o schimbare pozitivă în comunitate.

„Este timpul să ducem Râmnicu Vâlcea la următorul nivel! Suntem la o răscruce de drumuri importantă, iar decizia pe care o vom lua va modela viitorul Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru anii care vor veni.

Alegerile acestea nu sunt doar despre trecut, ci despre prezentul și, mai ales, despre viitorul nostru. Sunt despre sufletul acestui oraș și despre șansa noastră de a-l ridica la nivelul următor”, a spus Vicențiu Mocanu.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor - Alianța AUR, CMF 41240016

Mai multe articole despre:
vicentiu mocanu aur