MENIU

Udrea, la Mănăstirea Piatra Fântânele, despre Tăriceanu: Vedeţi, dacă nu are Dumnezeu?

Udrea, la Mănăstirea Piatra Fântânele, despre Tăriceanu: Vedeţi, dacă nu are Dumnezeu?

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, la Mănăstirea Piatra Fântânele, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, are o singură grijă, când "toată ţara este la slujbă", şi anume să obţină cât mai multe voturi la alegeri, ea spunând: "Vedeţi, dacă nu are Dumnezeu?".

Liderul PMP, Elena Udrea, a asistat, la Mănăstirea Piatra Fântânele din judeţul Bistriţa-Năsăud, la sărbătoarea hramului Naşterea Maicii Domnului, primind, în timpul slujbei, un bucheţel cu flori de câmp din partea unei femei şi o iconiţă de la un călugăr, pe care le-a ţinut în mână, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Într-o declaraţie de presă făcută la încheierea slujbei religioase oficiate de mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, şi de un sobor de preoţi, Elena Udrea a ţinut să-i felicite pe cei care poartă numele Sfintei Maria.

"În primul rând, vreau să transmit «La mulţi ani» celor care îşi serbează ziua numelui astăzi, de Sfânta Maria. Suntem la mănăstirea din Pasul Tihuţa, sunt câteva mii de oameni care au participat la slujbă. Este un loc minunat şi speranţa este că, măcar pentru această zi, suntem mai credincioşi şi mai pioşi", a spus ea.

Întrebată despre demersul lui Călin Popescu Tăriceanu de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Udrea a răspuns: "Vedeţi, dacă nu are Dumnezeu? Când toată ţara este în slujbă de Sfânta Maria, cu această mare sărbătoare religioasă, domnul Tăriceanu are o singură grijă: cum să se pregătească el şi domnul Ponta de alegeri în aşa fel încât să se asigure că obţin cât mai multe voturi. E un gest de iresponsabilitate crasă să vorbeşti acum de suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, cu două luni înainte de încheierea mandatului acestuia. Cui i-ar mai folosi? Domnului Victor Ponta şi domnului Tăriceanu, însă într-un context extern extrem de grav".

 

Mai multe articole despre:
Călin Popescu Tăriceanu Elena Udrea PMP